VIII Міжнародний
архітектурний форум

10 вересня 2019 / КИЇВ

Новини

2019

Крістофер Голдман Вард – учасник VIII Міжнародного архітектурного форуму з Італії

MaxMara Fashion Group, LIU·JO, OroVivo, Miroglio Fashion Group, Candida Fashion, Lanificio Cerruti – лише декілька компаній модної індустрії, що входять до списку клиєнтів студії Christopher Ward Studio (Італія), засновником якої є дизайнер Крістофер Голдман Вард. Темі дизайну в світі fashion-ритейлу буде присвячений його виступ на VIII Міжнародному архітектурному форумі, який відбудеться 10 вересня.

Запрошуємо на виступ Шимона Войцеховського (APA Wojciechowski, Польща), архітектора, співавтора інноваційних парків UNIT.City и LvivTech.City

Шимон Войцеховський, архітектор, співвласник, президент правління APA Wojciechowski (Польща), неодноразово ставав володарем професійних нагород й отримував звання «Архітектор року». Зараз він з командою бюро APA Wojciechowski працює над двома крупними проектами в Україні – інноваційними парками UNIT.City в Києві та LvivTech.City у Львові. Про те, як перетворювати промислові території в живі міста, про ризики, проблеми та можливості Шимон Войцеховський розповість 10 вересня на VIII Міжнародному архітектурному форумі «Сила архітектури. Шлях до успішного проекту». Поспішіть зареєструватися!

Девелопмент, архітектура та дизайн: навіщо та як комунікувати в медіапросторі

Статистика демонструє, що 98% європейських архітекторів платять за послуги професійного фотографа, що знімає їх інтер'єри. Та рівно стільки ж ніколи не платили за послуги професійного архітектурного журналіста, який здатний грамотно втілити їх роботу в слова. При цьому широко відомими стають лише решта 2% архітекторів. Костянтин Ковшевацький, головний редактор, і Жанна Ржанова, директор видання Pragmatika, в рамках VIII Міжнародного архітектурного форуму розкажуть, якою має бути взаємодія девелопера й архітектора з новими ЗМІ, чим вони відрізняються від традиційних, і чи потрібно це взагалі в наш час.

Архітектура перед обличчям третьої промислової революції

VASCONI ARCHITECTES – міжнародна студія, яка активно працює в напрямку сталого, екологічного та енергоефективного підходу до проектування нерухомості, удостоєна низкою нагород, в тому числі MIPIM Awards, European Property Award, Green Building Merit Award, FIABCI Prix d 'Excellence Award та інших. Вже 10 вересня Томас Шинко, архітектор і директор VASCONI ARCHITECTES, виступить на VIII Міжнародному архітектурному форумі в Києві. Запрошуємо відвідати його презентацію «Архітектура перед обличчям третьої промислової революції»!

Архітектура в епоху Індустрії 4.0. – презентація хедлайнера VIII Міжнародного архітектурного форуму Штеффена Зендлера

Штеффен Зендлер, інженер-архітектор з більш ніж 20-річним досвідом роботи у створенні та управлінні проектами нерухомості в країнах Європи й Азії, прихильник інновацій і стійких рішень в архітектурі, виступить у рамках VIII Міжнародного архітектурного форуму 10 вересня. «Індустрія 4.0. Впровадження та економічний ефект зелених технологій у сучасних проектах нерухомості» – так звучить тема презентації, в якій він розповість про критерії стійкості в архітектурі, вигоди від застосування таких рішень, який потенціал економії в них закладений і як його можна максимізувати. Окремий акцент буде зроблений на BIM, цифрові технології, цифровізацію й автоматизацію.

VIII Міжнародний архітектурний форум об'єднає спікерів з України, Туреччини, Великобританії, Німеччини, Італії, Франції

Промислова революція, автоматизація та цифровізація, зелені технології та BIM-моделювання, індивідуальність і брендинг, повторення та нові типології в архітектурі, нові соціальні процеси та їх вплив на нерухомість – про це й не тільки розкажуть учасники VIII Міжнародного архітектурного форуму «Сила архітектури. Шлях до успішного проекту».

Нові типології в архітектурі – досвід і прогнози від Eller + Eller Architekten на VIII Міжнародному архітектурному форумі

«На сьогоднішній день у зв'язку з глобальними процесами діджиталізації змінилися радикально не тільки робочі процеси, а й соціальна структура суспільства. Це висуває нові виклики в архітектурі. Йдеться про трансформацію просторів і створення абсолютно нових типологій, які будуть відповідати сучасним процесам у суспільстві», – каже хедлайнер VIII Міжнародного архітектурного форуму Юрій Кац, керівник проектів Східної Європи компанії Eller + Eller Architekten (Німеччина). Експерт впевнений, що сила архітектури та шлях до успішного проекту – це розуміння сучасних суспільних процесів та їх інтеграція в архітектуру, тому сьогодні не форма слідує за функцією, але архітектура – за культурою. Запрошуємо відвідати виступ Юрія Каца «Нові робочі процеси – нові типології в архітектурі» 10 вересня в Києві!

Архітектура, маркетинг і бренд компанії – досвід і проекти бюро SCHMIDHUBER на VIII Міжнародному архітектурному форумі

«Як трансформувати бренди в будівлі, а будівлі – в бренди» – так звучить тема хедлайнера VIII Міжнародного архітектурного форуму Андреаса Кінле, партнера компанії SCHMIDHUBER (Німеччина). Андреас Кінле, фахівець з 30-річним досвідом роботи в галузі архітектури та дизайну, а також розробці стратегій брендів і комунікацій для багатьох світових компаній, на прикладі проектів SCHMIDHUBER продемонструє значимість і взаємозв'язок архітектури будівлі та маркетингу компанії-замовника будівництва.

Мурат Табанлиоглу – хедлайнер VIII Міжнародного архітектурного форуму

Мурат Табанлиоглу – архітектор з Туреччини з 30-річним досвідом роботи, автор багатьох знакових проектів на чотирьох континентах світу, кілька разів отримував звання «Архітектор року» та входить до трійки найвпливовіших фігур, які сформували архітектуру Близького Сходу, – виступить на VIII Міжнародному архітектурному форумі 10 вересня 2019 року в Києві.

Що? Де? Коли? Говоримо про містобудівну політику та комплексний підхід до створення проектів нерухомості на VIII Міжнародному архітектурному форумі

Commercial Property запрошує архітекторів і дизайнерів, девелоперів й інвесторів, виробників та інших експертів ринку нерухомості взяти участь у діловій програмі VIII Міжнародного архітектурного форуму. У програмі заходу – виступи та презентації, дискусійні панелі та сase-марафон інновацій, експо-зона. Реєстрація на щорічний спеціалізований форум відкрита!

Сила архітектури: розкриваємо секрети успішних проектів на VIII Міжнародному архітектурному форумі

«Сила архітектури. Шлях до успішного проекту» – так звучить тема VIII Міжнародного архітектурного форуму, що проводиться виданням Commercial Property. Захід відбудеться 10 вересня 2019 року в Києві в Pochayna Event Hall (вул. Степана Бандери, 23). Реєстрація відкрита!

2018

Архітектура в епоху глобальних змін: підсумки VII Міжнародного архітектурного форуму

15 червня В2В-журнал Commercial Property в 7-й раз провів Міжнародний архітектурний форум, тема заходу цього року – «Архітектура в епоху глобальних змін».

Експерти з Іспанії, Польщі, Нідерландів, Великобританії, США й інших країн візьмуть участь в VII Міжнародному архітектурному форумі

Commercial Property запрошує на центральний В2В-захід в області архітектури в Україні – VII Міжнародний архітектурний форум, хедлайнерами якого стануть експерти з Іспанії, Польщі, Росії, Нідерландів, Великобританії, Литви та США.

Встигніть забронювати місце для своєї компанії на центральному архітектурному B2B-заході України!

Менш ніж за два тижні – 15 червня 2018 року – в Києві відбудеться Міжнародний архітектурний форум. У цьому році захід проводиться вже всьоме!

Оголошені перші учасники VII Міжнародного архітектурного форуму

Commercial Property, організатор VII Міжнародного архітектурного форуму «Архітектура в епоху глобальних змін», радий оголосити перших учасників ділової програми заходу.

VII Міжнародний архітектурний форум: запрошуємо до участі!

Commercial Property, організатор VII Міжнародного архітектурного форуму «Архітектура в епоху глобальних змін», запрошує взяти участь у діловій програмі даного заходу.