VIII Міжнародний
архітектурний форум

10 вересня 2019 / КИЇВ

Архітектура, маркетинг і бренд компанії – досвід і проекти бюро SCHMIDHUBER на VIII Міжнародному архітектурному форумі


«Як трансформувати бренди в будівлі, а будівлі – в бренди» – так звучить тема хедлайнера VIII Міжнародного архітектурного форуму Андреаса Кінле, партнера компанії SCHMIDHUBER (Німеччина). Андреас Кінле, фахівець з 30-річним досвідом роботи в галузі архітектури та дизайну, а також розробці стратегій брендів і комунікацій для багатьох світових компаній, на прикладі проектів SCHMIDHUBER продемонструє значимість і взаємозв'язок архітектури будівлі та маркетингу компанії-замовника будівництва.


Андреас Кінле вивчав архітектуру в Мюнхені та Страсбурзі. Його професійний досвід включає роботу в компаніях Beck-Enz-Yelin-Rothgang і bogevischs buero. З 2002 року він є частиною команди бюро SCHMIDHUBER, де застосовує свій багаторічний досвід в автомобільній галузі, працюючи з компанією Volkswagen, а також іншими відомими клієнтами.


SCHMIDHUBER є одним із провідних у світі фахівців з бренд-комунікацій з більш ніж 30-річним досвідом роботи. 90 дизайнерів, стратегів і маркетологів компанії розробляють індивідуальні рішення для клієнтів різних бізнес-галузей. Агентство SCHMIDHUBER об'єднує творчі ресурси, які працюють за трьома основними напрямками: простір (архітектура, дизайн, просторовий зв'язок, ін.), індивідуальність (корпоративний дизайн, стратегія бренду, демонстрація бренду, ін.), досвід (інтерактивні вітрини, роуд-шоу, ін.).


VIII Міжнародний архітектурний форум відбудеться 10 вересня 2019 року в Pochayna Event Hall (вул. Степана Бандери, 23, Київ). Всі складові програми форуму будуть сконцентровані навколо головної теми – «Сила архітектури. Шлях до успішного проекту». Програма Форуму передбачає декілька форматів: виступи та презентації закордонних й українських експертів; сase-марафон – формат коротких презентацій технологічних розробок і нових матеріалів для створення та реалізації проектів нерухомості; панельні дискусії «Що? Де? Коли? Комплексний підхід до створення проектів нерухомості» та «Діалог міста, девелопера, архітектора та громадськості».


Commercial Property запрошує Вас приєднатися до VIII Міжнародного архітектурного форуму!


Вартість квитка: 4000 грн. (ціна дійсна до 30 серпня).


З питань участі та відвідування Форуму, будь ласка, звертайтеся:


e-mail: y.adeyeva@c-p.com.ua, i.nasilnyeva@c-p.com.ua,v.sahno@c-p.com.ua;


тел.: +38 (044) 592 12 26, 592 12 29.


За новинами про Форум стежте на порталі www.commercialproperty.ua та сторінці Commercial Property в мережі Facebook.


Офіційний сайт заходу: www.architecturedesign.com.ua.