VIII Міжнародний
архітектурний форум

10 вересня 2019 / КИЇВ

Архітектура в епоху Індустрії 4.0. – презентація хедлайнера VIII Міжнародного архітектурного форуму Штеффена Зендлера


Штеффен Зендлер, інженер-архітектор з більш ніж 20-річним досвідом роботи у створенні та управлінні проектами нерухомості в країнах Європи й Азії, прихильник інновацій і стійких рішень в архітектурі, виступить у рамках VIII Міжнародного архітектурного форуму 10 вересня. «Індустрія 4.0. Впровадження та економічний ефект зелених технологій у сучасних проектах нерухомості» – так звучить тема презентації, в якій він розповість про критерії стійкості в архітектурі, вигоди від застосування таких рішень, який потенціал економії в них закладений і як його можна максимізувати. Окремий акцент буде зроблений на BIM, цифрові технології, цифровізацію й автоматизацію.


Штеффен Зендлер – засновник і керуючий партнер компанії Sendler & Company, основними компетенціями якої є стратегічне управління, організаційний консалтинг, мультиуправління проектами, управління розвитком, цифровізація, розумні рішення для містобудування та об'єктів нерухомості, стійка архітектура. До заснування власної практики в 2018 році Штеффен Зендлер більше 16 років працював у групі компаній Drees & Sommer, займаючи топ-позиції й очолюючи її офіси в Німеччині, Росії та Україні. Під його керівництвом знаходилося понад 200 осіб.


Штеффен Зендлер активно просуває інноваційні та стійкі рішення в сфері нерухомості та будівництва, включаючи рішення для комерційних і промислових проектів, а також для сектора ДПП. Він регулярно бере участь в якості спікера на відомих міжнародних заходах, включаючи Expo Real у Німеччині, MIPIM у Франції та ін.


VIII Міжнародний архітектурний форум відбудеться 10 вересня 2019 року в Pochayna Event Hall (вул. Степана Бандери, 23, Київ). Усі складові програми форуму будуть сконцентровані навколо головної теми – «Сила архітектури. Шлях до успішного проекту». Програма Форуму передбачає декілька форматів: виступи та презентації закордонних й українських експертів; сase-марафон – формат коротких презентацій технологічних розробок і нових матеріалів для створення та реалізації проектів нерухомості; панельні дискусії «Що? Де? Коли? Комплексний підхід до створення проектів нерухомості» та «Діалог міста, девелопера, архітектора та громадськості».


Commercial Property запрошує Вас приєднатися до VIII Міжнародного архітектурного форуму!


З питань участі та відвідування Форуму, будь ласка, звертайтеся:


e-mail: y.adeyeva@c-p.com.ua, i.nasilnyeva@c-p.com.ua, v.sahno@c-p.com.ua;


тел.: +38 (044) 592 12 26, 592 12 29.


За новинами про Форум стежте на порталі www.commercialproperty.ua та сторінці Commercial Property в мережі Facebook.


Офіційний сайт заходу: www.architecturedesign.com.ua.