VIII Міжнародний
архітектурний форум

10 вересня 2019 / КИЇВ

Запрошуємо на виступ Шимона Войцеховського (APA Wojciechowski, Польща), архітектора, співавтора інноваційних парків UNIT.City и LvivTech.City


Шимон Войцеховський, архітектор, співвласник, президент правління APA Wojciechowski (Польща), неодноразово ставав володарем професійних нагород й отримував звання «Архітектор року». Зараз він з командою бюро APA Wojciechowski працює над двома крупними проектами в Україні – інноваційними парками UNIT.City в Києві та LvivTech.City у Львові. Про те, як перетворювати промислові території в живі міста, про ризики, проблеми та можливості Шимон Войцеховський розповість 10 вересня на VIII Міжнародному архітектурному форумі «Сила архітектури. Шлях до успішного проекту». Поспішіть зареєструватися!


Шимон Войцеховський – архітектор з більш ніж 30-річним досвідом роботи. Закінчив архітектурний факультет Варшавського політехнічного університету, є членом Регіональної палати архітекторів (Mazowieckiej Okręgowej Izby Architektów). З 1982 року Шимон Войцеховський почав працювати в студії APA (в даний час – APA Wojciechowski Sp. Z oo), в якій зараз займає посаду генерального директора. Він є автором і співавтором багатьох відомих проектів, в тому числі офісних центрів Alchemy в Гданську та White Square у Москві, ТРЦ Galeria Malta в Познані та МФК EC Powisle в Варшаві, та інших.


Серед його численних нагород – 1-е місце в конкурсі Forbes Professionals 2012, перемоги в номінації «Архітектор року» двох премій – Commercial Real Estate Moscow Awards у 2010 році та CEE Real Estate Quality Awards у співпраці з Financial Times у 2009 році.


VIII Міжнародний архітектурний форум на тему «Сила архітектури. Шлях до успішного проекту» відбудеться 10 вересня 2019 року. Місце проведення – Pochayna Event Hall (вул. Степана Бандери, 23, Київ), час – з 9-00 до 18-30, Cocktail Talk до 21-00.


З питань реєстрації на Форум, будь ласка, звертайтеся:


тел.: +38 (044) 592 12 29


e-mail: y.adeyeva@c-p.com.ua, i.nasilnyeva@c-p.com.ua, v.sahno@c-p.com.ua


За новинами про Форум стежте на порталі www.commercialproperty.ua та сторінці Commercial Property в мережі Facebook.


Офіційний сайт заходу: www.architecturedesign.com.ua.


Форум проходить за підтримки: «Ліконд», MDT GROUP, Schüco, MOSS Décor, «Бауміт Україна», Pochayna Event Hall, KARPATIKA, CP School.